Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابلاغ پیام رهبری و رییس‌جمهور در جلسه فردای ولایتی با پوتین، سقوط یک جنگنده نیروی هوایی در چابهار، مستند بیراهه و حواشی آن، ارسال یادداشت اعتراضی عربستان به سازمان ملل علیه ایران، تأکید آیت‌الله جنتی بر حل مشکل آب و برق، بررسی مدارک ۱۷ شرکت دریافت‌کننده ارز دولتی، آزادی ۹ هزار نفر از زندانیان جرایم غیرعمد به کمک ستاد دیه تهران و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. از جمله گزیده اخبار سیاسی ایسنا در روز چهار شنبه، بیستم تیر ماه ۱۳۹۷ است.

به گزارش ایسنا،  یک جنگنده نیروی هوایی ارتش  صبح امروز حین انجام ماموریت گشت‌زنی در آسمان چابهار سقوط کرد. هر دو سرنشین این جنگنده پس از انجام خروج اضطراری(اجکت)، در سلامت به سر می‌برند.

رئیس‌ جمهور در پیامی با ابراز همدردی و تسلیت به خانواده‌های جان‌باختگان حادثه تلخ و تأسف‌بار در ترمینال مسافربری سنندج از مسئولان استانی به ویژه استاندار به عنوان نماینده دولت خواست تا نسبت به بررسی دقیق علت وقوع این حادثه اقدام کرده و تلاش و اهتمام ویژه‌ای برای رسیدگی به خانواده‌های داغدیده و تسکین آلام آنان داشته باشند.

همچنین رییس مجلس شورای اسلامی در پیامی فوت جمعی از هم وطنانمان در سانحه تصادف و آتش سوزی اتوبوس مسافربری در شهر سنندج را تسلیت گفت و برای بازماندگان شفای عاجل را آرزو کرد.

معاون اول رییس جمهور هم در پیامی جداگانه جانباختن تعدادی از هموطنان در سانحه سنندج را تسلیت گفت.

مستند بیراهه و حواشی آن

پس از پخش مستند  بیراهه که در آن اعترافات دختر جوانی پخش شد و واکنش های زیادی را در فضای مجازی و رسانه ها داشت، مدیرکل روابط عمومی صدا و سیما در واکنشی به این موضوع اعلام کرد که این مستند با هماهنگی دستگاه قضایی تهیه شده است. خبرنگار ایسنا این موضوع را از چند حوزه قضایی پیگیری‌ کرد و به این پاسخ رسید که «پخش مستند بیراهه با هماهنگی دستگاه قضایی نبوده است و دستگاه قضایی اوایل هفته آینده  در این زمینه اطلاع‌رسانی لازم را خواهد کرد.»

همچنین  غلامرضا کاتب، عضو ناظر مجلس از شکایت از صداوسیما برای مستند بیراهه و بررسی قصور ناجا خبر داد و گفت: اقدام صدا و سیما در پخش مستند بیراهه و نشان دادن اعترافات، در جلسه دوشنبه هفته آینده شورای نظارت بر صدا و سیما بررسی می شود.

عارف: آیا پخش بازجویی در رسانه ملی کمکی به حل مسائل فرهنگی است؟

واکنش رئیس فراکسیون زنان به پخش مستند «بیراهه» از تلویزیون

سعید شریعتی: پخش اعترافات تلویزیونی سیاسیون با یک کودک ۱۷ ساله متفاوت است

پرسش‌های یک حقوقدان درباره «بیراهه» در صدا و سیما

یک وکیل دادگستری: اعتراف‌گیری اخیر در صدا و سیما با اصل تفکیک قوا در تضاد است

قاضی‌زاده: شاکیان از برنامه‌های صداوسیما شکایت خود را به شورای نظارت اعلام کنند

حسین احمدی نیاز:پخش اعتراف از پرونده در مرحله تحقیقات خلااف قانون است

***

علی لاریجانی که به قم سفر کرده است، در دیدار با استاندار قم و اعضای هیات رئیسه اتاق اصناف مرکز قم  گفت: بازاریان در مسائل و مقاطع مختلف آگاهانه و با تدبیر عمل کرده‌اند. و این روند باید ادامه پیدا کند.وی با اشاره به اینکه بازاریان در پیروزی انقلاب اسلامی نقش مثبتی داشتند، افزود: بازاریان تهران نیز همین گونه‌اند ولی عده‌ای دخالت کردند.

همچنین مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل  ظهر امروز وارد مسکو شد تا پیام مقام معظم رهبری و رئیس جمهور  کشورمان را به ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه برساند.

رییس شورای راهبردی روابط خارجی با تاکید بر نقش ثبات‌ساز کشورمان در منطقه گفت: دخالت بیگانگان از یک‌سو برای بی‌ثبات‌سازی کشورها و رفتار زورگویانه آمریکا و رژیم صهیونیستی در مورد فلسطینی‌ها، از عوامل مهم بی‌ثباتی غرب آسیا است. سیدکمال خرازی در ادامه ملاقات‌های خود با صاحب‌نظران و شخصیت‌های سیاسی آلمان، در دیدار با با نوربرت روتگن، رئیس کمیسیون سیاست خارجی پارلمان آلمان تاکید کرد: اروپا تلاش می‌کند هرچه زودتر سازوکارهای اجرایی بسته پیشنهادی را به ایران ارائه دهد.

عربستان سعودی با ارسال یادداشتی به سازمان ملل علیه ایران در رابطه با آنچه نقض مرزهای دریایی از سوی ایران خواند، اعتراض کرد و مدعی شد که قایق‌های ایرانی بارها به مرز دریایی عربستان تجاوز کرده‌اند و وارد مناطق ممنوع چاه‌ها و سکوهای نفتی شدند.

وزیر خارجه آمریکا در دیدار با ولیعهد ابوظبی خواستار مقابله کشورهای عربی با ایران شد. مایک پمپئو که سفر کوتاهی به امارات داشته است در دیدار با محمد بن زاید  خواستار فعالیت ‌مشترک کشورهای عربی هم‌پیمان آمریکا برای ایجاد ثبات و امنیت در منطقه و مقابله با آنچه فعالیت‌های بی‌ثبات کننده  ایران خواند، شد .

پمپئو همچنین در گفت و گو با یک نشریه اماراتی با تکرار ادعاهای بی اساس و خصمانه واشنگتن علیه کشورمان گفت: قاسم سلیمانی در عراق و سوریه دردسر ایجاد می‌کند و ما باید برای مقابله با آنها هزینه حضور قاسم سلیمانی و نیروهایش را در منطقه بالا ببریم.

در جلسه امروز شورای نگهبان آیت‌الله جنتی با تاکید  بر حل مشکل آب و برق کشور گفت: دولت هرچه سریع‌تر با برنامه‌ریزی دقیق برای حل مشکل آب و برق اقدام کند. وی با انتقاد از اوضاع اقتصادی و معیشتی مردم، از دولتمردان خواست تا همه تلاش و توان خود را برای حل مشکلات جامعه، بسیج کنند تا مردم از آب و برق که از ملزومات اولیه آنان است به صورت مطمئن بهره‌مند گردند.

همچنین محمدعلی اسفنانی مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران در رابطه با لیست ۴۰ شرکتی که برای ورود کالا ارز دولتی دریافت کرده، ولی مرتکب گرانفروشی شده‌اند، گفت: مدارک ۱۷ شرکت دریافت‌کننده ارز دولتی برای ورود کالا دریافت شده و وزارت صنعت در حال بررسی مدارک آنها هستند و تاکنون تخلفی به ما اعلام نشده است. وی با اشاره به پیگیری‌های سازمان تعزیرات حکومتی در خصوص شرکت‌های دریافت کننده ارز دولتی، اظهار کرد: برآورد اولیه مبنی بر مراجعه ۴۰ شرکت برای دریافت ارز دولتی است که این مسأله باید در وزارت صنعت، معدن و تجارت بررسی و تبدیل به گزارش شود و بعد گزارش را برای ما ارسال کنند.

مدیرعامل ستاد دیه استان تهران نیز از آزادی  ۹ هزار نفر از زندانیان جرایم غیرعمد به کمک ستاد دیه تهران خبر داد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام آمريكا اتحاديه اروپا احمد جنتي ارتش جمهوري اسلامي ايران انتشار اسامی دریافت کنندگان ارز دولتی بازاریان برق بسته پیشنهادی اروپا به ایران جنگنده چابهار رفع مشکل آب ستاد ديه سقوط شوراي نگهبان عربستان علي لاريجاني قاسم سليماني مایک پمپئو مستند بیراهه نيروي هوايي ارتش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۱۹۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها


به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ به نقل از خانه ملت، سیدشمس الدین حسینیدر تشریح نشست کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی مجلس، به منظور بررسی نحوه اجرای قانون تسهیل صدور مجوز کسب و کار‌ها افزود: براساس گزارش دبیرخانه، در برخی دستگاه‌ها، مجوز‌ها ناقص صادر می‌شود که ارزیابی اولیه حکایت از این دارد که این دستگاه‌ها حکم تبصره (۱) ماده (۷) قانون اصل ۴۴ درخصوص شرایط صدور مجوز‌ها را اجرایی نکردند که وزارتخانه‌های بهداشت، صمت و فرهنگ از این دسته است.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم تصریح کرد: برخی دستگاه‌ها نیز برخلاف تبصره (۳) ماده (۷) قانون اصل ۴۴ خارج از درگاه ملی، مجوز‌ها را ثبت می‌‎کنند که از این جمله می‌توان به وزارت کشور، سازمان برنامه و بودجه، قوه قضاییه، بخش‌های معدن و تجارت خارجی وزارت صمت، سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت و نیز معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور و بخش‌هایی از وزارت فرهنگ اشاره کرد.

وی با بیان اینکه گزارش ما به تفکیک دستگاه‌ها قابل رصد است و مقرر شد دیوان محاسبات به این موضوع ورود و به ترک فعل دستگاه‌ها رسیدگی کند، افزود: در مجموع در حوزه‌های مختلف، پیشرفت متفاوت بوده است؛ به طور مثال می‌توان گفت در مجوز‌های مربوط به کسب و کار‌های خانگی پیشرفت قانون محسوس‌تر است، در حوزه‌های صنفی پیشرفت بالغ بر ۹۰ درصد است، اما در حوزه برخی دستگاهی در بهترین حالت می‌توان گفت که قانون ۵۰ درصد پیشرفت داشته است که وظیفه دولت در این زمینه سنگین‌تر است به ویژه با توجه به اینکه در نشست سال گذشته رهبر معظم انقلاب با فعالان اقتصادی، ایشان یکی از پیش‌نیاز‌های توسعه و رونق تولید را بهبود محیط کسب و کار اعلام کردند، کما اینکه امسال نیز سال جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده است و اگر فضای کسب و کار از جمله صدور محوز‌های کسب و کار فضای مناسبی نباشد، نمی‌توان انتظار حضور مردم را داشت.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با اشاره به اینکه نیاز است هیئت وزیران و دولت در این راستا پیشگام شود، گفت: اگرچه قانون اثر خود را می‌گذارد، اما زمانیکه ما شکایت‌ها از چگونگی مجوز‌ها را بررسی کردیم مشخص شد از ۲ میلیون و ۵۱۲ هزار درخواست مجوز حدود یک میلیون و ۶۳۰ هزار مجوز صادر شده، اما باید توجه داشته باشیم که در بسیاری از این موارد نیز ما با تاخیر در صدور مجوز‌ها روبه رو بودیم؛ اگرچه براساس این قانون صدور مجوز‌ها تا حدی شفاف شده، اما ملاحظه می‌کنیم در ۹۳ درصد از موارد ما با تاخیر در صدور مواجه بودیم که نیازمند اصلاح است.

حسینی تصریح کرد: به تدریج سامانه شکایت‌ها نیز درحال شکل‌گیری است؛ در مراحل صدور حدود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار مجوز حدود ۲۰ هزار شکایت ثبت شده است امادر زمینه اینکه چه میزانی از این شکایت‌ها به نتیجه منجر شده، ضعف وجود دارد و باید این موضوع تقویت شود.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم افزود: مشاهده شده که برخی دستگاه‌ها شرط یا مدرکی اضافه بر آن چیزی که در درگاه ملی مجوز‌ها ثبت شده از متقاضی درخواست می‌کنند که جرم است و از دستگاه‌های نظارتی می‌خواهیم به این موضوع ورود کنند. همچنین برخی ثبت‌نام‌ها برای صدور مجوز‌ها خارج از درگاه صورت می‌گیرد یا از افراد درخواست می‌شود به صورت حضوری مدارک را تحویل دهند که این اقدام نیز جرم است؛ تحویل کاغذی یا استعلام به متقاضی و رد بی دلیل و سلیقه‌ای درخواست متقاضیان نیز جرم است.

دیگر خبرها

  • واکنش روزنامه شهرداری به افشای قرارداد ۲ میلیارد یورویی
  • وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها
  • دلجویی معاون استاندار کردستان از کارگران آسیب‌دیده سنندج
  • حال مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس ایرانی در ارمنستان مساعد است
  • جزییات حادثه واژگونی اتوبوس در اتوبان زنجان
  • یک‌ کشته و ۲۳ مصدوم در واژگونی اتوبوس در قزوین
  • قالیباف درگذشت آیت‌الله نجفی تهرانی را تسلیت گفت
  • واکنش رضا جباری بابت شکایت باشگاه پرسپولیس
  • ۱۳ نفر در تصادف یک اتوبوس کشته شدند
  • واکنش جباری به خبر شکایت باشگاه پرسپولیس: مگر به مسائل شخصی درویش ورود کردم؟